Ice-Watch uur zeker 60 seconden van je tijd waard …

De tijd is nooit helemaal hetzelfde geweest sinds de komst van Ice-Watch op de horlogemarkt in 2007. Een horloge waarvan het kleurrijke, op mode gerichte en toegankelijke concept zou leiden tot een internationaal, intergenerationeel en intercultureel merk dat mooi mee tikt. Sindsdien tikt het voortdurend weg, verandert en vindt nieuwe collecties uit, met volledige transparantie. Deze waarde wordt overgebracht door zijn naam: ICE.

Ice watch heeft meerdere stijlen: minimalistisch, sportief, stedelijk, kleurrijk, glamoureus, romantisch. Meerdere materialen: Ice-Ramic, siliconen, metaal, leer. Meerdere doelgroepen: mannen, vrouwen, kinderen en junioren. De horloges zijn voorzien van een geschroefde achterkant, waardoor ze waterdicht zijn tot 10 ATM.

Het wereldwijde Belgische merk is daarmee een blijvende begrip geworden en zal blijven doen waar het goed in is: de horlogemarkt opschudden met betaalbare prijzen (vanaf € 59) en onfeilbare energie, innovatie en de wil om door te gaan waar geen ander horlogemerk  eerder is gegaan ..