INFINITOIS komt van het in sieradenland welbekende infinity en het Franse woord toi, dat jij of u betekent. Kortom een sieradenmerk om je eindeloze liefde mee te tonen, voor jezelf of voor een ander. De pay-off AMOUR SANS FIN (eindeloze liefde) communiceert deze boodschap ook.

De eerste collectie telt 73 gerhodineerd sterling zilveren sieraden verdeeld over zes collecties. De collectie zit vol met musthaves die geen enkele garderobe mag missen. De sieraden zijn perfect voor elke dagelijkse gelegenheid; van casual tot chique. De ontwerpen zijn als ware juwelen. Het zijn geen fast fashion items, deze klassieke iconen blijven. De stijl is elegant en tijdloos.

De sieraden worden gemaakt volgens de hoogst mogelijke standaarden. Zo zijn ze gemaakt van sterling zilver, handgezet met briljant geslepen zirconia’s en afgewerkt met een rhodium plating. Een aantal items uit de collectie zijn tevens afgewerkt met een 18kt roségouden plating. Er wordt altijd gekozen voor de best mogelijke materialen en technieken voor de sieraden, maar dan ook voor de best mogelijke prijs.