Mi Moneda, Spaans voor mijn munt, is de uitvinder van de verwisselbare muntsieraden die je de mogelijkheid bieden om steeds weer van stijl te veranderen. Toen Mi Moneda de eeuwenoude muntsieraden in een nieuw jasje stak werd het binnen no time een ware internationale hit. Met haar nieuwe collecties MM Vintage, MM Icons, MM Monogram en MM Legacy zet Mi Moneda opnieuw de trend! BN’ers waaronder Quincy Trustfull, Anna Nooshin en Monica Geuze en zelfs internationale sterren als Rihanna, Kendall Jenner en Halle Berry zijn groot fan!

MM Vintage

Herinner jij je nog de zegelringen en amuletten van je overgrootouders?They’re back! De MM Vintage collectie is een collectie bestaande uit bijzondere zegelringen en minimalistische pendants met een uniek draaisysteem.

MM Monogram

MM Monogram; een serie tags en charms die je aan je ketting of oorbellen kunt dragen en kunt personaliseren met je eigen monogram. Ze komen in verschillende maten en vormen!

MM Icons

De kleurrijke op Vintage geïnspireerde collectie MM Icons heeft een iconische touch! Je kiest eerst je favoriete zegelring of pendant, bijvoorbeeld klassiek zwart of juist een opvallende kleur. Dan voeg je een icon toe. De icons kunnen verwisseld kunnen worden en passen op zowel de zegelringen als op de pendanten. De verwisselbare feature zorgt ervoor dat jij eindeloos kunt blijven combineren.

MM Legacy!

De Legacy collectie ziet er niet alleen luxe uit, maar draagt ook een geheim met zich mee… Bij elke pendant, ring of oorbel ontvang je een gratis birthstone naar keuze die staat voor een maand van bijvoorbeeld je kinderen of je geliefde. Het is mogelijk om verschillende birthstones in de legacy pendant te dragen.