TW Steel is de afkorting van The Watch in Steel. Ze hebben collecties met echt stoere en robuuste horloges met karakter. De horloges zijn uitgesproken en onderscheiden zich. In 2005 bracht TW Steel het eerste horloge op de markt, genaamd de Canteen. Het horloge was gelijk een groot succes. Tegenwoordig heeft het design van de Canteen nog steeds invloed op de nieuwe modellen. De modellen variëren van 40 mm tot een grote en gedurfde 50 mm.

Collectie

TW Steel heeft verschillende collecties zoals de Yamaha Factory Racing Collection, die geïnspireerd is op de motorsport. Deze collectie is perfect voor degene die op adrenaline leven. De Maverick Collection positioneert zich meer op lifestyle. Deze horloges zijn voortgekomen uit het Son of Time Project, dat een unieke custom bike heeft opgeleverd.  Gebouwd door Numbnut Motorcycles uit Amsterdam en het unieke eenmalige uurwerk met dezelfde naam.

Ook heeft TW Steel een exclusievere collecte met de CEO-horloges. Dit zijn premium modellen, waarbij elk horloge is afgewerkt met een gedurfd design. State-of-the-art-materiaal, compromisloos in elkaar gezet, kortom: de ideale premium statement.